Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Router firewall FortiGate 100A
69732 lei
Brand
FortiGate 100A
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
FortiGate 100A reprezinta o solutie hardware de ultima generatie pentru protectia in timp real a retelelor, ce integreaza standard intr-un singur dispozitiv toate functiile necesare protectiei retelelor de calculatoare (ANTIVIRUS, FIREWALL, ANTISPAM, ANTISPYWARE, VPN, IPS, ROUTER, Filtrare de continut), fara a reduce performantele acesteia. Produsul nu are restrictii privind numarul de utilizatori sau IP.
Toate functiile sunt accelerate de ASIC, toate filtrarile realizandu-se in timp real, chiar si pentru traficul HTTP sau FTP.

Pretul prezentat este pret de lista si include produsul si toate serviciile de actualizare pentru 1 an (update Antivirus, Antispam, IPS, content filtering, garantie, suport tehnic si upgrade firmware).

FortiGate-100A include 2 porturi WAN pentru conexiuni internet redundante, 2 porturi DMZ ce permit functionalitati marite pentru serverele de email si de web si are integrat un switch cu 4 porturi. Se poate instala atat la nivel de gateway, ca prim echipament in retea, in mod NAT/Route, cat si in mod Transparent (bridge).

Oferim modele de echipamente de capacitate mai mica sau mai mare, toate cu aceleasi functionalitati ca si FortiGate 100A.

Pretul oferit include toate serviciile de subsciere pe 1 an (Antivirus, IPS, Web Filtering, AntiSpam) + garantie, suport tehnic si upgrade firmware 1 an.
Din Gura in Gura